Vardagen är tillbacka!

Idag återvände en ledsen man till jobbet;(, Saga har frågat efter sin pappa några gånger idag. De har varit hemma tillsammans i sex veckor, medan jag jobbat. Sista veckan hade vi tillsammans alla tre, men då hade det fina vädret försvunnit och vi har mest hängt med Johanna, Emil och Melwin.



Vi var på kolmården förra lördagen, det var en succe, Saga älskade aporna:)






Vi åkte på kryssing med min pappa i Torsdags till Fredag med Birka, mycket fin båt en lyckad kryssning var lite sliten några dagar efteråt:) , börjar bli gammal. Vi hade skoj, jag och josefin sjöng kareoke till  våran pappa, blev succe. Dagen efter deltog vi alla i en frågetävling och självklart vann snillet Magnus denna. Han skulle ta med sig sin fru syrran Jenny på en romantisk kryssning i höst. Pappa verkade ha det bra, hans liv är nog väldigt annorlunda och konstigt, tar ett tag innan han vänjer sig. Han vill inte vara femito år och singel, men så ser tyvärr verkligheten ut.

Min mamma var barnvakt åt alla barnen, fem barnbarn,  9, 6, 2, 1,5 och 1 hon gjorde inget annant än att byta blöja, städa och stoppa bråk:) Det hade gått bra, men det tog nog på krafterna. Saga har tjatat om mormor, och Melwin och Matilda sen hon sov över hemma hos Jenny.


Tack syrran för att barnen fick grisa ner ditt hem, skänkte dig en tanke fredags kvällen, vi borde kanske hälpt till att städa lite:) sjutsen hem var guld värd tack för den också:)

Idag var Saga och jag och hälsade på förskolan det gick bra och hon ska få vara där själv i morgon mellan 8-11, mjukstart inför hösten.


Min skola drar igång på allvar nästa vecka, ska bli kul att göra det sista och få sin examen sen väntar kanske arbetslöshet men det skiter jag i kommer vara så jävla glad över att vara klar, någon gång borde det ju finnas jobb. Tror att allt ordnar sig.


Tydligen har det blivit höst, fattar ingenting var det inte sommar nyss????

Kram

RSS 2.0