Måndag

Haft en skön helg, lugn. Känner mig mer uppåt och glad den här måndagen än förra, kan bero på att examenarbetet flyter på bra, viktväktarna går bra, tränade igår det gick bra. Det är tur att man kan vara uppåt ibland också:) Sommaren närmar sig med stormsteg, känns skönt att det blivit ljusare och mer sol, tror alla mår bara av det.

Saga har sista tiden haft svårt för att somna in på natten, gråt och ropande efter mamma och pappa. Tycker så synd om henne men hon behöver sova och är trött. Barnen vet ibland inte sitt eget bästa tur att de har föräldrar.
image23

image24

image25

I lördags träffade jag alla mina syskon utom Jimmy det var fullt med kusiner hos Jenny och det var mycket kul att ses. Min pappa var också där, han kämpar på, syns att det är jobbigt för honom, tror han kommer komma ur denna skilsmässa starkare än någonsin. Men det är en krokig väg fram tills dess och jag ska försöka stötta  honom så gått det går.

Nu har det slutat regna och jag ska bege mig till förskolan för att hämta min underbara tjej, ibland blir man nästan rädd för sig själv för de starka känslorna som ens lilla barn väcker inom än, skulle inte vilja vara utan dem en sekund känner mig som den mest lyckligt lottade kvinnan i världen ibland, hi hi.

Jobbig vecka

Hej, varit en jobbig vecka, Saga har varit sjuk, framförallt på natten, trots att Joel varit hemma för vårda barn blir man ju själv påverkad av att inte SOVA. I Lördags var det en rolig fest, men drack lite för mycket, dags att ändra inställning till alkohol, bättre sent än aldrig. Mitt nya mål är att inte försöka dricka mig full i stället för tvärt om som det brukar vara. Det kommer funka fin, fint ska bli skönt att inte känna sig sjuk dagen efter.

Min förkylning har hållit i sig men känner mig bättre idag, ska träna i kväll har jag bestämmt. VV, funkar också men känner mig väldigt rastlös och sur över att allt mitt socker och choklad är borta.

Joel ska se hocky på fredag hos min pappa, känns som om alla utom jag följer LHC, har bjudit hem Frida på mat ska bli jätte kul.

Var hos Johanna igår, var lika trevligt som alltid, och våra söta barn lekte sött tillsammans, Melwin fick in en riktig fullträff med bollen på mitt huvud.

Ska bli skönt att det snart är sommar..............., längtar. Håller motivationen uppe, rörande VV ska väga mig på lördag igen, det har nog gått bra hoppas jag.
image22

Jag har lämnat Saga på dagis precis, tänkte att hon skulle få vara hemma först men chansar tror det kommer att gå bra, ska hämta henne redan kl halv två och åka till Vallla om vädret håller i sig.

KRAM KRAM

Snart är det helg

Hej, känt mig konstig hela veckan som om jag ska bli jätte sjuk när som helst. Fått yrsel och det har svartnat framför ögonen några gånger, tror det beror på den stora mat omställningen. Jävligt tufft men det känns som det måste göras nu eller aldrig. Det har inte blivit någon träning i veckan ännu, men kanske idag om jag känner mig bättre i kväll.
image18
I tisdags fick jag veta att jag inte klarat tentan, känns tungt men fick lite perspektiv på mina problem när jag tillbringade en underbar eftermiddag i solen med min söta syster Johanna och hennes underbara lilla kille Melwin. Så nu känns det bättre nya friska tag, får vara glad för att mina problem faktiskt går att göra något åt det är bara att göra det.
image19

Har känt mig lite sur och nedstämd på kvällarna tror det beror på maten också, sörjer att jag inte får äta allt jag vill. Men det är bara att härda ut, snart försvinner väll sockersuget och magsäcken krymper, min man och barn får stå ut med mig så länge.
image20

Trodde Saga skulle bli lite piggare av att klockan ställts om men det har tydligen blivit tvärt emot, skumt. Hon vaknar kl sex och vill gå och lägga sig för natten redan vid fem, vi får verkligen kämpa för att hon ska vara vaken till sex. Det enda positiva med en trött litet barn på kvällarna är att man får massor utav gos...hi hi.
image21

RSS 2.0