Söndag

idag har vi haft en seg söndag, men det har varit mysigt också. Vi var ute en stund på förmiddagen och en stund efter lunch. Tur hade vi också solen sken på oss varje gång, det behövdes verkligen. Elin fick pröva att sitta upp i vagnen och titta ut, vilket uppskattades massor, kul då kan jag börja gå ut med vagnen när hon inte ska sova, förr bara grät hon annars.

Det händer massor nu med Elin, hon börjar bli så stor, hon kan sitta lite själv men trillar då hon inte konsentrerar sig, oftast framåt på näsan, men övning ger färdighet. Vi har kommit igång med gröt morgon och kväll, hoppas det gör att hon sover lite bättre på natten. Det är mycket nattätande.................. Försöker också börja med välling, vi kör 50/50 nu på inrådan från lillasyster då hon vägrade äta vällling först.










Saga har sovit över hos josefin med familj..., nya favoriten heter Fredrik som tydligen älskar henne:) När hon kom hem i lördags morse planderade hon för fullt vem hon skulle sova hos nästa gång, tydligen är det mormor på tur? Bästa tjejen:) Bra för henne att vara ifrån mig lite, hon är väldigt mammig. Det är ju inte så konstigt då vi är hemma tillsammans men skulle vilja att hon vände sig mer till sin pappa. Det är mamma hit och dit fast Joel står brevid. Frågade Saga om hon älskade mamma mest, men svarade bestämt nej och älskar båda lika mycket en mycket smart tjej det där. Hon är bara mammig..........., och längtar efter mig när jag går iväg utan henne. Bättre förklaring kan man ju inte få.

kram, kram på er alla.

november

inte haft större lust för att blogga som kanske märkts................................, tid och energi går till annat just nu men vi får se om bloggen väcks till liv längre fram.

Elin var på fem månaders kontroll idag hon är 64 lång och väger 7300, ett helt kilo mindre än SAGA men hon har varit magsjuk lill tjejen.



Saga fem månader



Elin fem månder.






lika som bär:)

kram


RSS 2.0