sköna soliga söndag

Denna vecka har gått betydligt snabbare än förra. Kanske beror på solsken eller att den varit ovanligt händelserik. Min fina tjej trillade och slog sig jätte illa hemma hos Johanna i tisdags, vi han bara komma för att sedan skynda iväg till sjukhuset. Små barn slår sig mycket och oftast är det ingen fara de läker ihop av sig själva. Tyvärr så råkade Saga nästan bita av sig tungan:( Behövde sys ihop, hon blev sövd och sydd. Tack vare att våran tjej var lugn, modig, medgörlig, trygg blev upplevelsen inte så jobbig, inget jätte truma som jag tyckt om hon gråtit och varit upprörd hela tiden. Allt gick jättebra, läkarna och sjuksköterskorna var underbara, just nu älskar jag vår sjukvård.

Efter operation gav läkaren rekomendagtion att Saga inte skulle ha napp............, det är väll det som varit jobbigast att hon blev av med den. Idag gick hon med på att posta napparna till Tomten som ska ge dem till Kusinen Thindra på Julafton. Stolt gick vi till brevlådan i morse efter hon lagt i napparna själv. Känns riktigt bra, hon förstår att hon slutat och är stor nu som Melwin.

Svårt för mamma och pappa också, att inte har napp. Vi får hitta nya sätt att söva och trösta då nappen hjälpt till mycket.

Elin växer så det knakar hon har haft en tillväxtperiod och gått upp ett helt kilo på en månad och vuxit 3cm. Stora tjejen:)



Elin har börjat greppa med båda händerna:)





Saga hos mormor


Mys mellan kusinerna




kärlek


bus

bus
Helt sjukt hur mycket jag som förälder älskar mina barn och hur otroligt tacksam jag är över att de är friska och hela, de är allt men så känner väll alla föräldrar. Idag när vi var ute på promenad hela familjen så gick Saga och joel en genväg genom skogen, jag fick gå runt med vagnen när vi möttes tre minuter senare spran Saga emot mig med öppna armar och ropade mamma, mamma jag älskar dig:) hur gullig som helst, jag blev helt varm inombords.

kramar


Lördag

Helgen som varit var full med fest för min del:) Ladies night på fredagen tillsammans med sötnosen Frida och en helkväll på Harrys med mamma och Frida. Fick slå bort gubbar och unga grabbar från mamma........, ingen kille fick komma nära, måste jobba på detta.


Bästa frida och jag


I lördags var vi på bröllopsfest det var jätte trevligt, Joels band spelade de var jättebara, bästa någonsin som jag hört:)



Snygga mannen på guitarre


I veckan har vi varit sjuka alla utom Elin först Joel, sen jag,  sen Saga. Idag mår vi alla lite bättre och det blir tjejfest hos Mamma med utgång idag ska bli jätterroligt.

Lilltjejen blir fyra månader i morgon känns sinnessjukt hon kom ju nyss..................


äter själv


glad


söt


Elin fyra månader


Saga tre månader


Höstmörker............

Tröttheten sitter i, men som tur är går dagarna ganska fort. Elin har lämnat vaggan och sover numera hos storasyster. Det går jättebra de väcker inte varandra ännu i alla fall.

glad skit pratar med pappa


Sötis


syskonen busar




Saga är för det mesta en jätte snäll storasyster som tycker om att läsa, sjunga och leka med Elin..........., tyvärr har hon vid två tillfällen slagit sin syster. Hon säger bara att hon ville det. Men vi har verkligen markerat att det inte är okej så nu hoppas jag att det inte händer igen.







I helgen ska jag på Ladies night och sen på bröllopsfest, Elin ska sova över hos mamma första gången hon sover borta. Ska bli kul att gå på fest med Joel:) Saga ska sova hos Melwin vilket hon ser mycket fram emot.

Kram

RSS 2.0