Badrumsrenovering

De renoverar vårat badrum, utan dusch i fyra veckor, men i mitten av nästa vecka är de i alla fall klar med grunden då kan man vara hemma utanatt de stör en så mycket, det är bra. På dagarna fram till dess är jag hos mamma medan hon är på jobbet, tur att hon bor i stan:) Saga slutar för dagen kl två då går vi hem till mamma igen en stund eller är ute och leker, tills vi kan gå hem till oss fast då får det blir lite varmare ute först.

Har slutat jobba, känns bra mår bättre och kroppen känns bättre. Väldigt trött just nu men det beror inte på bebis i mage utan på min stora bebis:) Hon sover så fruktansvärt ororligt, drömmer, gråter, ropar i sömnen eller vaken jag vet inte. Hon kan ligga hela natten och klappa på en eller kräva att vi klappar på henne. Hon somnar i sin egen säng som en liten ängel framåt sju men vaknar och måste komma in till oss mellan tio och elva oftast har jag inte somnat in ens. Sen ligger hon och lurpassar på oss hela natten känns det som. Varje rörlelse, toalettbesök, harkling och hon slår upp ögonen för att fråga vad vi/jag gör. När joels klocka ringer kl halv sex förjer hon med honom upp, hon har sovit färdigt. Det stör inte mig att gå upp vid kl sex det har jag gjort sen hon kom till oss, det som är jobbigt är alla gånger under natten som jag tvingas vakna:( Men det är bara att vänja sig snart har jag ett till barn som inte har några sovrutiner alls, min kropp har vant sig vid få timmars sömn, tror jag i alla fall.


Snart ser kvällarna ut så här igen men med nya knodden en elin, meja, alvin eller noah kanske


Sötaste kusinerna Saga 10månader vill lära sig att gå:)
Saga för ett år sedan exakt:)

Saga slutar dagis den siste april för att sedan vara hemma med mig och bebisen när den behagar komma. Det ska blir så mysigt. Fram till dess ska jag se till att få min examen har endast lite kvar, mitt examenarbete som ska ta 10veckor men jag har redan börjat och jobbat med den ca 7veckor för ett halvår sedan så nu ska jag göra klart. Det blir skola för mig nu så jag kan fira min examen och att jag blir 30 i sommar med famijen och mina vänner:)

Nästa fredag är det tjejfest det ska bli kul:) Tyvärr har den fått flytta till mamma i stan tror inte ett gäng tjejer vill vara hemma hos mig utan toalett och badrum. Vi ska gå och se när min kille spelar med sitt band på Lòrient, det ska blir kul.


Sömnlös natt:(

Haft en sömnlös natt, en dotter med ont i magen men det är mitt eget fel då jag lät henne smaka cheesburgare från mc i går kväll. Ångrar mig bittert idag, hon har sovit ororligt och haft ont i magen, vaknat och gråtit och prutat. Nu har vi varit uppe sen kl sex, tror hon behöver göra en morgon blöja. Hon har smakat vanliga burgare från mc då har inget hänt men det var väll osten, borde jag fattat. Typiskt, tänkte att det inte var någon fara. Nu ska vi snart äta frukost sen åka till min lillasyster med familj och göra dem fin inför dopet nästa vecka:)

Joel sover, lite bakis från företagsfesten igår.

Går in i v 30 idag och känner mig verkligen gravid, det puffar och styr i magen hela tiden:) har lite ont i fogarna men än så länge fungerar det att jobba, har lika ont på natten när jag sover så det är bara att bita ihop, jag får ju ett litet barn till så småning om.


kram

Söndag:)

Saga har varit lite sjuk i veckan förkyld med feber och lite hosta, men hon är feberfri sen i fredags, skönt att  det inte blev något värre dessa influensa tider. Min mamma var barnvakt i lördags då Joel och Jag var på 30 års fest. Det var kul, Joel spelade och en kompis till honom sjöng. De var jätte bra tillsammans och uppsakattades av alla de övriga gästerna:)

Kom hem vid tolv och somnade strax efter det. Sov jätte bra hela natten behövdes, hoppas Saga ska sova bättre i sin egen säng kommer in till oss varje natt väldigt tidigt kl 23-24 man har nästan inte somnat in. Ligger mellan joel och mig och sparkar, pratar, sjunger troligtvis i sömnen vet inte men lungt är det inte.

Tvåårstrotsen utmanar oss dagligen men övning ger färdighet vi ska nog få kläm på det här:) Min dotter är väldigt envis och bestämd har en vilja av stål.




Bestämd dotter


Hon verkar haft det toppen hos mormor och varit en riktig sötnos hemma hela dagen, trots att hon inte fått sova middag idag vi ska undersöka om hon sover bättre på natten utan dagssömnen.

Idag har vi varit på IKEA och köpt en pall till Saga, ny köksstol och en koja/tält. Tyvärr har hon trillat ner tre gånger från stolen redan när hon ska gå ner från stolen men med lite övning så får hon nog kläm på det, hon kunde det på IKEA, men tyvärr inte hemma. Tjejen min är inte så jätte smidig tyvärr.




Imorgon ska min lillebror passa Saga, det är studiedag på dagis. Om hon inte hostar in natt blir det simhallen tillsammans i morgon. Hoppas på det.

KRAM


Ännu en helg förbi!!!!

Haft en toppen helg, njöt av solen hela lördagen tillsammans med man och barn. På förmiddagen var vi i trädgårdsföreningen med johanna och barnen. Saga somnade på väg hem och när hon vaknat upp gick vi ut igen med Sagas BB-kompis Elma och hennes föräldrar. Vi gick till Valla och matade fåren sen tillbringade Elmas familj kvällen med oss. Det var jätte trevligt, sist vi umgicks alla sex var i sommras, en grillkväll ute i parken så det var på tiden. Våra söta flickor leker jätte bra tillsammans och det är så kul att ses. Sen gillar vi ju föräldrarna också för den delen. Det får bli av snart igen, kvällen tog inte slut förrän vid tolv och det var inte igår jag var uppe så länge.......

Har börjat jobba på Birgittaskolan, tyväärr inte som lärare, jag städar men det är helt okej, vi får se hur länge det fungerar.. Några veckor till hoppas jag:) Pga. nyinköpt dator då den andra kraschade i torsdags får jag vänta med bilder till bloggen till senare i veckan. Det behövs väll något program för det och jag vet inte hur man gör....., helt beroende av datageniet här hemma:)

Kramar Jessika


RSS 2.0