BF i morgon

Som tur är går tiden fort just nu, längtar jätte mycket efter Elin men vet att snart är hon här, en graviditet tar ju som tur är slut förr eller senare. Om två veckor är hon är absolut, men självklart hoppas jag att  hon kommer innan. Vi var på tivoli med Saga gick inte så jättebra men förväntansfull var hon innan......., de åkte iväg.


Sista två veckorna har jag varit väldigt kvällstrött, somnat vid åtta, nio. Haft förvärkar ungefär varannan natt   som varat en timme eller två, sen somnar jag som tur är. Om det är på riktigt kan man ju inte somna om:) Det är bara att vänta fast det känns ju inte roligt direkt.



På fredag ska joel spela på  hamnfesten kl halv tolv, han ska tillbringa kvällen ner vid hamnen med kompisarna, det ska nog gå bra, Saga somna tidigt som tur är. Joel har varit den som lagt Saga nästan varje kväll de senaste två veckorna det har gjort henne väldigt pappig, vilket är lite nytt. Saknar och längtar efter honom hela dagarna.




det är renovering av badrum i hela våran fastighet det innebär ett evigt borrande hela dagarna, vilket är lite påfrestande. Saga löser det genom att ha på sig hörlurar.


kram Jessika


Bara nio dagar kvar till beräknad födsel

Börjar verkligen kännas att man är höggravid sista veckan har varit tung, blir trött fort och det är lite jobbigt att röra sig. Sover som en kratta, men det blir väll inte mycket mer sömn sen heller men man ligger kanske skönare i sängen. Elin puffar och rör på sig för fullt, det känns bra behöver aldrig känna någon oro. Nu längtar jag bara massor tills att livet tillsammans med henne ska börja för mig, Joel och Saga.

Veckorna flyger fram, det var kalas för kusinen Thindra i  helgen och ett litet i måndags också hemma hos mig. Idag ska jag till barnmorskan, kan ju hoppas att det är sista besöket att jag fått Elin innan nästa gång.

Ska sticka nu, de renoverar för fullt, låter hemskt.

kram

Elin börjar närma sig........

En ny vecka, och bebisen i magen börjar närma sig att leva här ute i världen med sina föräldrar och syster och övriga familjen. Känns riktigt spännande, men också overkligt trots att jag faktiskt varit med om det en gång förut. Nu har äntligen Joel börjat förstå att han kan bli tvåbarnsfar om två veckor eller tidigare.........., känns roligt.

V38, snart sprängs magen..........

Saga var sjuk hela förra veckan och det satt i i helgenockså, trodde hon var frisk i måndags då vi besökte en vän och hennes dotter men Saga var inte riktigt sig själv. När vi kom hem därifrån sov vi lite över en timme sen kom hennes kusin Melwin och sjukdomen var som bortblåst. De lekte jättebra tillsammans, lättare att ha dem två ihop än att göra Saga tillfreds hemma på egen hand.

Gjort sig fin

Joel fyllde 33 år i går, han var ledig från jobbet, följde med till barnmorskan och sen köpte vi en ny bil:) En jättefin Volvo v40, sport kombi. Våran syskonvagn med ligglift fick plats i baksätet det var ett måste........., den kommer vi ju bara ha i ett år sen blir det mer plats där bak i bilen:) Vi hade inte tänkt köpa ny bil förrän om ca 3 år men om ens bil börjar gå sönder så........., JAG KAN VERKLIGEN INTE LEVA UTAN BIL. Har jag kommit på. Den kommer hem till oss på torsdag, så ska jag provåka, köra syrran till vikigstad efter vi tittat på smycken hos Maria.







Pajas

Elin ligger med huvud neråt, hon är inte fixerad ännu vi får se om det händer innan värkarna startar, se inte fram emot en förlossning men tyvärr så kommer hon ju inte till mig på annant vis.

Kram


Ny vagn!!!!!!!!!

Joel och jag har varit flitiga försäljare av våra vagnar vi hade innan. En brio duo, ligg och sittdel som är väldigt välanvänd och en tvillingvagn, brio med mjuklift. Båda vagnarna har blivit sålda, det gick fort tacka vet jag blocket. Ingen prutade och köparna verkade väldigt nöjda med sina köp.

Vi har köpt en begagnad syskonvagan, med hårdligglift som gör det möjligt för mig att se min lilla tjej hela tiden, när hon är liten och inte kan sitta upp ännu. Sen får hon sitta brevid syrran. Kom på att det var omöjligt att ha tre vagnar i bruk, när jag bor i  en lägenhet sju trapper upp där du faktiskt inte får ha vagnen i trappen ens en gång. Saga älskar att åka vagn jag tror inte hon är redo för ståbräda ännu. Så det blir minst ett år med dubbelvagnen sen blir det en sittvagn med ståbräda i stället när Elin är ett år..................





Det är mycket liv och rörelse i magen och tur är väll det, hon ligger neråt med huvudet men med händerna framförsig, förhoppningsvis kommer hon sluta snurra och putta och istället ägna tid åt att skruva ner sig i bäckenet. Ser fram emot att förlossningen ska komma igång, hoppas verkligen på en vaginal förlossning den här gången men det allra viktigast är att hon kommer ut till oss frisk och kry.

Veckan började med sjukt barn och man, förkylda med feber. Saga var bättre igår, som frisk fick hög feber i natt + feber nu på morgonen. Joel är bättre det blir nog jobb för honom i morgon.


Tiden bara springer fram just nu..., mycket kalas Joel fyller 33, Melwin blir 3 år stor killen, Thindra blir 2 nästa helg. Ju mer upptagen du är desto snabbare går tiden. Förhoppningsvis får vi tid att handla tvättmaskin på lördag, ett måste då det är 2veckors väntetid på en eftermiddags tvätt tid.

Kram

RSS 2.0