Elin börjar närma sig........

En ny vecka, och bebisen i magen börjar närma sig att leva här ute i världen med sina föräldrar och syster och övriga familjen. Känns riktigt spännande, men också overkligt trots att jag faktiskt varit med om det en gång förut. Nu har äntligen Joel börjat förstå att han kan bli tvåbarnsfar om två veckor eller tidigare.........., känns roligt.

V38, snart sprängs magen..........

Saga var sjuk hela förra veckan och det satt i i helgenockså, trodde hon var frisk i måndags då vi besökte en vän och hennes dotter men Saga var inte riktigt sig själv. När vi kom hem därifrån sov vi lite över en timme sen kom hennes kusin Melwin och sjukdomen var som bortblåst. De lekte jättebra tillsammans, lättare att ha dem två ihop än att göra Saga tillfreds hemma på egen hand.

Gjort sig fin

Joel fyllde 33 år i går, han var ledig från jobbet, följde med till barnmorskan och sen köpte vi en ny bil:) En jättefin Volvo v40, sport kombi. Våran syskonvagn med ligglift fick plats i baksätet det var ett måste........., den kommer vi ju bara ha i ett år sen blir det mer plats där bak i bilen:) Vi hade inte tänkt köpa ny bil förrän om ca 3 år men om ens bil börjar gå sönder så........., JAG KAN VERKLIGEN INTE LEVA UTAN BIL. Har jag kommit på. Den kommer hem till oss på torsdag, så ska jag provåka, köra syrran till vikigstad efter vi tittat på smycken hos Maria.







Pajas

Elin ligger med huvud neråt, hon är inte fixerad ännu vi får se om det händer innan värkarna startar, se inte fram emot en förlossning men tyvärr så kommer hon ju inte till mig på annant vis.

Kram


Kommentarer
Postat av: Jessan & Milo

Åh spännande, nu är det inte långt kvar.

Vi får hoppas på att denna förlossning blir en "bättre" upplevelse för dej! kramar o lycka till

2009-05-14 @ 10:28:53
Postat av: jojsan

spännande nu är det 2 veckor kvar bara hihi.

Kul med bilden ska bli kul atts e den på lördag kramar

2009-05-14 @ 19:29:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0