Måndag






Haft en toppen helg, fylld med lek och skoj, Jennys flickor sov över här lördag till söndag, de går så bra ihop med Saga speciellt Matilda. Vi gick på länsmuseet på söndagen, Felicia och Saga och Joel och Jag tyckte att det var skoj, det blev tyärr fel för Matilda som blev rädd för djud och uppstoppade grottmänniskor, såg väldigt verkliga ut. Blev skraj från början och det gav tyvärr inte med sig och bägraen rann över när vi såg en otäck docka som föreställde den som begravde de som dog under digerdöden, en otäck mask på sig, vi avbröt det hela och begav oss hem i stället:) Vi får pröva igen.







I fredags hade jag en tjejkväll med min lillasyster, vi åt mat på steves och såg sex and the city filmen, var en toppen fredag som jag behöver få uppleva flera gånger. Skönt att umgås utan barn för en gång skull, fast det är underbart när de är med också de leker så bra tillsammans.

Fick vara barnvakt åt Melwin en liten stund i Söndags, Saga och Melwin såg på Pingu tillsammans och lekte jättebra, nästan lättare att ha båda två än Saga ensam, de roar sig så bra med varandra, bästa vänner:) Sen fick Emil och Johanna stanna kvar hemma hos mig medan jag sprang spåret med Frida, tjänster och gentjänster. Sen fick Joel och jag brottom när han kom hem från repningen skulle fira hans kompis som fyller 30¨år, men vi kom endast en kvart sent, bra gjort för en barnfamilj kan jag tycka. Saga gosade med hundar hela tiden och stormtrivdes, som sagt en fullspäckad helg som varit toppen.....







Kramar Jessika

Snart är det juli????

Tycker tiden går så fort just nu, dagarna bara springer fram och inget blir gjort rörande examenarbetet, har fått jobb redan nu minst tre timmar varje dag på Lindex, städar på för fullt. Tänkt att jag ska jobba med min uppsats den övriga tiden som saga är på dagis, ska nog göra upp ett schema som jag måste följa varje dag, ett tips från storasyser, blir lätt att man gör massor utav annan, städa, diska, surfar eller bloggar:)

Har skrivit kontrakt idag, lönen är inte fy skam, 106kr tror det är min timmlön som blivande lärare också. Helgen har varit bra, började med midsommarfirande ute i Hulta hos Fridas goa kille Albin, god mat, trevliga vänner och lekar. Saga var en ängel hela kvällen stormtrivdes hos alla killar. Var enda barnet och gjorde succe, tror de övriga fick bebislängtan:)











I lördags firade familjen Silfverstråle Matilda, vi åt lunch och fikade tillsammans, sen åkte Joel hem och tvättade jag stannade kvar och passade på att umgås med minna systrar som också bestämt sig för att hälsa på hemma hos familjen Eriksson.

I Söndags blev jag firad hemma hon Carin, god mat och efterrätt, Saga åt och var glad imponerade på farbror Paul och Julia med sitt ordföråd, prata kan hon.

Senare på kvällen åket vi hem till en tjej som heter Malin och hennes dotter tess 7år, Joels kompis hon hade gjort fina smycken till Saga som vi köpte till väldigt bra pris. Saga var i sjunde himlen när hon fick klappa på kattungen, ögonen bara lyste upp och hon tittade på mig och sade "mamma jag klappar katten" en mening, fattar ingen ting hon kan verkligen prata, var jättestolt.


I går hälsade jag på min mamma en liten stund, en eftermiddagskaffe tillsammans och imponerade med att saga kan säga "snippa" :), kommer aldrig låta lika gulligt som snopp men ett näst intill likvärdigt ord :)


Söt bild på Johanna och Emil

JOBBAR

Har arbetat sen i tisdags, heltid första gången på två och ett halvt år, är så trött. Åker runt och storstädar hemma hos "rika" som inte vill göra veckostädning själv, är ganska okej får pengar i alla fall. Tentan i Måndags kändes bra hoppas hoppas den satte sig denna gång, skulle vara så jävla skönt.

Saga verkar trivas på dagis inga problem vid lämning, men tydligen är hon lite gnällig och ledsen efter lunch misstänker att hon är trött, hon har nästan varit i koma på eftermiddagarna, som korten kommer att visa. Hon ska troligtvis sova två gånger på dagis innan och efter lunch då kanske hon blir piggare och gladare:)

Hennes mage har givit upp fullständigt, måste söka läkare känner jag det är ju tydligt att det är något hon inte tål, frågan är vad? Jobbigt, många blöjor och röd liten rumpa på lillan.

Joel har börjat spana lite väl mycket på bebisar sista tiden, tror bebissuget är starkt hos min man, smittar av sig Hi HI:)

Fyllde 29 år i går åt god mat och drack favorit rödvinet, mycket trevlig kväll.

I helgen cycklar min pappa vättenrundan, vi ska hela familjen dit och heja på honom och sedan förlja med till hans kusin och grilla ska blir jätte kul, pappa kämpar på men det är inte lätt, när hjärtat blöder. Tycker han är stark och modig men han har väll inget val, tror att han kommer vakna upp och må lite bättre en dag fram över men till dess är det bara att vänta!!!!!! Sorg tar tid, saknaden är stor hans liv är så fruktansvärt annorlunda, kan inte ens föreställa mig hur många tankar som flyger runt i hans huvud om kvällarna.

Tror min lilla mamma också har det tufft i sin lilla etta, ätt hon tänker på pappa och hur annorlunda hennes liv nu är, ibland upplever jag det som om hon känner för mcyket skuld, men det är väll lätt att göra det när man är de som vill gå och lämna det man delat med någon i trettio år. Skilsmässa är tufft fast du är vuxen!!!!!!











Nu är det äntligen dags för en uppdatering

Mycket har hänt sen sist jag bloggade, flera veckor till och med månader har gått men nu känner jag ett litet sug igen. Maj månad var full med kalas kusin Melwin blev 2år och kusin Thindra blev 1år min man fyllde 32år, mycket kalas och god mat har maj månad stått för. Sommaren har kommit och Saga och Jag har badat, i Borensbergsbadet, Tinnis och i Roxen hon älskar vatten, det är jätteroligt. Efter hon sovit, ätit eller precis kommit upp från vattnet så säger hon hela tiden bada, bada:)

Joel hade en mycket lyckad spelning som jag var och tittade på förra helgen, hamnfesten de var asgrymma, blev förälskad på nytt i min sexiga gitarrist till man.

Håller på och förbereder mig inför min tenta i morgon, det ska fan gå den här gången men om det inte blir går så är det inte hela världen, jag kan ju göra den igen i JANUARI, skolan får vell vänta:( ska inte ta ut något i förskott, ta sorgen när den kommer och inte innan råder man ju andra bra ide att följa själv, det är ju inte hela världen det finns ju en lösning.

Igår hade syster Johanna och jag en gemensam middagsbjudning för våra föräldrar, var lyckat kändes konstigt att de kom och gick vid olika tider, följdes inte åt, räknar med att det tar ett tag att vänja sig vid skilsmässan. Pappa tycker det är tungt, men vill kämpa vidare och tacka fan för det!!!!!!!!!

Johanna och Emil och Ella har varit med i tidningen ett jättefint repotage som berörde mig djupt, om sorg, saknad, hopp och styrka att våga se framåt.

Måste lägga in lite bilder på min stora tjej som blir hela ett år och fem månader snart, vad fort det går hon pratar mer och mer förstår mer och mer, min bebis har blivit en liten flicka.











RSS 2.0