Helg

Älskar helgen för då är min älskade man ledig från jobbet. Vi umgås mycket tillsammans alla tre och det är jätte mysigt. Blir tyvärr inte så mycket på vardagarna. Joel jobbar, Saga är på dagis och jag pluggar. Efter dagis blir det mest uppdelning, jag lagar mat Joel passar på att krama på Saga.
image16

Tyvärr vaknade Saga redan kl fem i morse, jätte jobbigt, Joel skulle ha sovmorgon men jag bad honom ta hand om Saga vid kl sex, sedan låg jag vidare till ungefär sju. Sen blev det frukost, träning, klippning, matlagning, lite MAXI, bad och Buzz spel och massor utav bus med Saga.

image17
Ska träna i morgon med Johanna igen, det går bra känner mig motiverad till en förändring, för att jag vill inte för att jag måste. Hoppas jag vill lika mycket om en vecka:) Är bjuden på mat hos Joels mammas vänninna i morgon kl två, ska vägra fika peppar mig själv redan nu.

Joel och jag ska redan gå och lägga oss är så fruktansvärt trötta...., dagen har varit lång. KRAM

För lite studier

Flykt från mina studier fortsätter. Idag har jag ägnat dagen till att sitta i telefon med tele 2 som jag nu mera hatar. Vi beställde nytt bredband därifrån för en månad sedan. Eftersom inget modem dykt upp ringde jag för att dubbelkolla att allt var som det skulle. DET VAR DET INTE. Tydligen blev det fel när avtalet spelades in och därför är det inte giltigt de kan inte lyssna på min ljudfil, tydligen. Detta upptäcktes troligtvis direkt efteråt men dumhuvudet som hade hand om det hela ringde inte upp..., Vårat ander abonnemang går ut vid månadssiftet men som tur var kunde uppsägningen hävas phu....., Livet utan internet är inte möjligt när man gör alllt på nätet nu mer hi hi.....

Sedan var jag på VV, inte speciellt roligt men känns bra, nu ska vågen bara visa - spelar ingen roll om det är ett hekto mindre ska det vara. En lunch på stan blev det efteråt, pasta ganska okej. Sen åkte jag hem och pluggade, till halv tre. Åkte och hämtade Saga på dagis för att sedan åka ut till IKANO, köpet två par skor, tyvärr var de ena för små, ska byta i morgon. Handla masssor utav nyttig mat, nya recept ska lagas. Saga tyckte inte det var speciell roligt och var mycket missnöjd i butiken. Men när vi kom hem blev hon glad. Tyvärr ingen middag men gröt i stället och två bajs blöjor på det sen var det dags att gå och lägga sig:)

image14

image15
Pott träning, dags att börja i god tid.


Dags att börja plugga

Det var jätte lyckat igår hos farmor Carin, Saga jagade katter för fullt. Pauls fru Julia var en storfavorit och hon busade med henne jätte mycket.
image8

Sen fick Joel och Jag påskpuss av våran lilla tjej

image9

image10

När vi kom hem var Saga jätte trött och hon somnade bervid mig i sängen kl tre, vaknade upp jätte ledsen vid halv fyra och sov vidare på sin pappas bröst......,
image11

En nyvaken Saga fick banan och sen gjorde vi middag, efter middagen blev det piggelin glass. Gott och kladdigt var tvungen att bada sen somnade  SAga vid sju för en gång skull.

image12

image13

Vi fick hämta fram den stora vagnen idag, så mycket snö, pulsade fram till dagis, men fram kom vi. De hade inte börjat skotta ännu. Behöver igentiigen åka till universitetet och lämna en bok, fått påminnelse men orkar inte cykla dit. Tyvärr är inte bilen hemma, Joel ska hjälpa Frida att köpa dator idag, men lovat att komma hem till halv sex, ska ju träna med syrran kl sex. Nu ska jag fortsätta med studierna.



Nu är påskhelgen snart slut:(

Igår tränade jag duktigt med min syster, körde ben känner mig lite mör idag. Vi ska prova på att träna bodypump på tisdag kl sex, hi hi. Ska bli roligt, känns som vi kanske är på väg att komma igång nu. Jag vill ju ner i vikt, ganska uppenbart för dem som träffat mig..., Har absolut inte tänkt på vad jag ätit på ett tag och det börjar kännas, men på onsdag ska jag gå till VV med en vän. Har prövat förut men det sakadar inte att pröva igen. Känner mig väldigt motiverad, vikten måste bort det finns inget som är postitivt med en massa övervikt, bara negativt. Men om jag går ner i vikt kommer jag att, orka mera, må bättre, känna mig snyggare och mer bekväm, leva längre, bli gladare och vara en bättre förebild för min dotter. Känns som det är nu eller aldrig.

Någon gång i framtiden vill vi kanske försöka få ett syskon till våran Saga, men så länge jag väger så här mycket kan jag inte utsätta min kropp för en graviditet. Det finns en risk att det blir kejsasnitt igen och mitt blodtryck var jätte högt under operationen, fick ta blodförtunnande sprutor efteråt för att minska risken för blodbropp. Har hört talas om människor som dör under opration av blodpropp
Minnen från förr


Igår klippte jag håret på Saga lite grann, har vuxit jätte mycket och tänkte det var dags för lite trimmning, det gick förvånadsvärt bra. Syns inte så mycket men det ska det ju helst inte om man är tjej:)

image6

Idag var det min tur att sova, gick upp kl åtta kände mig tröttare än kl halv sju då jag var uppe och hämtade tvätten. Saga har lekt superhjälte nu på morgonen, tyvärr slutade det i att hon stod på huvudet, blev jätte ledsen svimmade nästan och somnade i pappas famn direkt efter hon ligger nu och sover och Joel tar ett bad. Vi sak till farmor Carin idag och träffa Paul och Julia, ska bli roligt, Saga älskar katterna stina och sixten som också bor där.
image7

Påsk

Igår började påskhelgen, vi fick besök av Johanna och Emil och lilla melwin. Det gjorde att långfedagen inte kändes så lång. Vi åt mat tillsammans sen pussades våra söta barn varandra. Det var som vanligt jätte trevligt och barnen gillar varandra. Melwin berättade vad han önskade sig i födelsedagspresent, det blev en lång lista:)

Saga var jätte trött och lade sig för att sova redan kl sex, men vaknade lite innan sju och var otröstlig, verkade ha ont någon stans och vi gissade att det var magen. Ett samarbete krävdes för att lugna våran lilla tös. Hon låg i Joels knä och jag masserade magen på henne. Till sist vaknade hon till och lekte en stund gjorde en blöja full av ....., och somnade sedan för natten kl 21.00.

Jag var jätte trött somnade direkt när jag lade mig på kudden, trots att grannarna under hade storfest, lika tur hade inte joel han låg vaken till ett då musiken stängdes av.
image3

Idag är det påskdagen och min lilla syster Josefins födelsedag, hon blir 23 år, vart tar åren vägen. Hon firar tyvärr sin dag hos sin sambos föräldrar då de var barnlösa under påsken. Våran övriga familj har varit hemma hon min stora syster Jenny och hennes man och två jätte gulliga barn Matilda 8 och Felica 5. När vi kom så tog dem saga och klädde av henne alla kläder tillsammans, och gav henne kramar och pussar. Hon stormtrivdes. Sen var det påskmats lagning i köket där vi tjejer i familjen samarbetade och männen tog hand om alla barnen. Vi åt påsklunch vid två, smakade mycket bra.

Saga var som vanligt mycket hungrig hon åt lunch två gånger vid tolv och vid två, våran lilla tjej älskar mat. Vi kom hem vid fyra och trodde saga skulle somna i bilen men det gjorde hon inte utan blev glad av att komma hem. Hon lekte för fullt gjorde en stor blöja och har precis somnat. Hoppas på en bättre natt än i går. Nu väntar vi främmande min söta kompis Frida ska tillbringa kvällen med oss, hon vill gå ut och dansa men jag tror inte jag orkar eller har lust. Ett mycket fjäskit mess skrevs förut att hon skulle tycka att det var mycket roligt att gå ut med sin bästa vän:), inte ofta man blir kallad det längre, så det finns en risk att jag kommer att falla för trycket. Min man uppmuntrar utgången, så vi får se.

image4

Jag har idag också besökt min systerdötter Ellas minneslund, lämnade en liten tanke och påskhälsning till henne, det kommer alltid kännas så overkligt att hon är där, jag vet att det är så men det är så svårt att förstå att barn inte får leva tillsammans med sina föräldrar där de hör hemma.......

Magsjuka

Idag är vi hemma från dagis, saga är dålig i magen, inter roligt alls. Har mycket att göra i skolan den här veckan så jag hoppas hon blir frisk fort. Håller på och skriver mitt examenarbete och känner att jag behöver all tid jag kan få. Men får ta ifatt i helgen. Det är ju långledigt, mannen är ju hemma:) Nu vaknade lilla sjuklingen ska ta hand om henne. Vi hörs KRAMAR

trött saga med gulliga kanintofflor

trött saga med gulliga kanintofflor

Välkommen till min blogg, alla som vill läsa om mitt liv!

Hej jag heter Jessika och bor tillsammans med min man och dotter i Linköping, på dagarna läser jag min sista termin som lärare och examen är beräknad till oktober. Längtar jätte mycket. Jag har en stor familj, fyra syskon, fem syskonbarn och en mamma och pappa. Dessa människor har en jätte stor del i mitt liv förutom min man och mitt barn.



RSS 2.0