Snart jobbat en hel vecka till!!!!!

I morgon är det fredag, hurra!!!!! Uppskattar verkligen helgen på ett helt annat sätt nu när man jobbar :) Det går faktiskt väldigt bra att jobba, kommer hem skapligt varje dag och kan umgås med man och barn efter Saga sovit en stund efter lunchen. Vi har varit i Tinnis två dagar i rad nu, Saga har så roligt, älskar och bada helt orädd. Vi försöker lära henne att simma, eller flyta med puffar, tror hon kan det snart måste bara lära sig att hålla upp huvudet ungen vill ju dyka under vattnet hela tiden.




Joel har gjort tofs


I lördags fick jag ett mycket trevligt mess från Fredrik min lillasyster Joesefins man nu mera, de hade gift sig på Gotland nere vid vattnet. Blev helt paff, överraskad, lite ledsen men det gick över när chocken lade sig och jag pratade med henna hon lät så lycklig och det var ju deras dag och deras bröllop och det blev som de ville ha det:) Inga ledsna minner här längre, jag får frossa i fotografier och det finns en bröllopsvideo:)

På lördag åker jag och Joel på Iron Maiden i Göteborg, Saga ska sova hos Johanna och Emil, leka med Melwin för fullt som hon är så förtjust i. De är så söta tillsammans, tur att vi ses ofta:)


Saga gosar med Nicklas



Kram på er


Joel och Saga

I måndags började Joels semester/pappaledighet med Saga, jag har jobbat men ytterst lite börjat halv nio och städat till tolv, så vi har under veckan ätit lunch och frukost tillsammans varje dag:) Det har känts som helg hela tiden. Saga verkar stormtrivas hemma med sin Pappa som leker lekar, bygger kojor och lagar lunch........, hon har också fått den bästa presenten hon kunnat önska sig en Pingu docka av sin pappa:)







I onsdags den 9juli firade Joel och Jag bröllopsdag, min storasyster var så snäll som tog hand om vår lilla tjej medan mamma och pappa fick vara själva och ägna tid till varandra. Fick fina blommor och ett kort från joel sen tillbringade vi kvällen i trägårdsföreningen där vi pratade och myste i solen, på vägen hem köpte vi en glass på Bosses:)







I torsdags var jag ute och dansade, det var sisådär:) tråkigt folk och dålig stämmning ute men jag och frida hade det toppen hemma hos henne, skrattade och hade roligt:)

I fredags kom min pappa hem till oss åt middag och såg en rolig film tillsammans med mig och Joel, Saga blev lite betuttad i morfar skulle sitta i hans knä och klappa och gosa, blev mycket ledsen när morfar var tvungen att gå på toaletten:) Tycker det är så fruktansvärt bra att pappa tar så många egna insiativ, vill han inte vara själv hemma " som han aldrig vill" så hör han av sig och han är mer än välkommen:)



I dag har vi tillbringat dagen i Vadstena och berikat oss med lite historia och svensk kultur, besökt vadstena kloster, kyrka och dårhus:) Saga har varit en liten ängel och hon har nu besökt sitt tredje museum den här sommaren:)






Kram och Hej

RSS 2.0