30 års fest

Glömde lägga ut lite bilder från min 30 års fest. De presenteras här.................., en toppen dag som ni kan se.

stort paket




här sjunger gästerna för mig......., mycket uppskattat

Det bjöds på taco

Mamma med sina senaste två barnbarn

snygging

kram

Lekdag

I lördags hade jag min 30 års fest, den var mycket lyckad fick fina presenter av familjen och vänner. Speciellt tack till min stora syster som lät mig vara hemma hos henne och att hon och gubben hennes städade upp efter oss. Vi får ta den där bion på söndag kanske?

Igår var vi på 1års kalas hos ett par kompisar till Joel, det var deras son som fyllde år. Det fanns en hoppborg och Saga var i sjunde himmlen hoppade för fullt. Det var en fyraårig pojke som blev lite småförälskad i Saga, boxade, pussade och jukade på henne. Det hela slutade i tårar för Sagas del och hon blev kallad fegis av killen.

Johanna med familj var också här och lekte igår, var mycket trevligt som vanligt. Umgicks en stund med Emil, som är utnämd till min "bästa vän" numera då  johanna var och klippte sig, Blev jätte snygg i håret.

Gullig

Tv - paus


Idag har jag lekt med josefin och hennes två flickor........, gått jättebra. Våra stora tjejer lekte jättebra tillsammans för en gång skull. Josefin och jag satt och myste med våra små i soffan och ammade om vartannat. Livet med liten bebis är allt för mysigt.


Vackra flickor

Söta kusinen Alva

Elin 7veckor

Saga 7veckor

På torsdag blir det resa till Stockholm och övernattning på hotell, ska bli kul. Hoppas Elin har en toppen dag, varit lite sisådär i två dygn nu..........., mycket vaken på natten mellan ett och fyra, bajsar och pratar för fullt. Hoppas på en bättre natt idag.

Nu är det dags att krypa ner i sängen så jag får sova några timmar innan det är dags för mat.

kram

Snart helg

Första veckan tillsammans själv med mina flickor har gått över förväntan. Elin är ju betydligt lugnare än innan men när hon blir arg så blir hon fruktansvärt arg. Hon skriker för fullt och byter ansiktsfärg.........., blå, det är lite skrämmande men vi har blivit vana. Saga brukar stå brevid henne i babysittern och skrika till mig "mamma Elin blir blå nu kom och ta upp henne" Det är ju  inge fara för Elin men det ser skrämmande ut och det är inte bra om hon inte lugnar ner sig och skulle svimma.




Lite morgon gos i soffan


Tittar på TV tillsammans




Saga saknar sin pappa..........., märks då hon i veckan har fått öva på att vänta på sin tur, inte så jätte populärt. Dagarna har gått fort då jag hållt mig sysselsatt med att umgås med vänner och familj. I måndags kom Frida förbi och lagade lunch till oss. I tisdags kom Charlotte förbi och underhöll Saga medan jag lagade lunch, senare på dagen kom johanna med familj. I onsdags var vi ute och gick mycket vagnen, först ner till Stan där Saga klippte sig hos Frisören. Sen gick vi hem till morbror jimmy, där vi åt lunch. Efter lunchen skulle vi gå hem men åt glass och besöke biblioteket istället, vi han också gunga lite innan vi kom hem. Idag har Josefin och hennes två tjejer varit här och Johanna med sina två killar. Det har varit lek och stoj hela dagen. Jag hunnit med en efterkontroll på MVC och ett BVC besök. Nu är Elin sex veckor och väger 5100g och är 54 lång. 


Imorgon ska jag kippa mig vilket ska bli jätte skönt. På eftermiddagen ska johanna hjälpa mig att handla allt till festen sen åker vi ut till Vikingstad och förbereder.

Kram

Joel börjar jobba

Första veckan då jag ska ta hand om mina flickor själv. Det har verkligen varit toppen att vi varit två i nästan sex veckor. Tror jag kommer få till en bra vardag för mig och mina flickor, måste bara planera. Saga sover lite oroligt just nu, vaknar en tre gånger per natt och Elin vaknar några gånger hon också, blir helt slut. Som tur är är det joel som går upp och stoppar om Saga, jag är uppe nog med Elin:)

Elin fem veckor

Saga fem veckor

Våran Elin har blivit en ny bebis sedan jag har slutat äta mjölk, då menar jag all mjölk. Det går bra mycket att tänka på när man ska äta ute eller tillsammans med andra, men hemma går det fint. Får mycket gratis tack vare att Saga är mjölprotein allergiker. Vi får se vad blodprover visar längre fram på båda barnen, ska bli skönt att få deras sjukdom bekräftad.

Ska väga Elin på onsdag, hon väger nog 5,5 och är minst 57 lång, växer snart om Wilgot.............., hi hi.

Veckan är ganska lugn har en stor 30 års fest på lördag att ladda inför, hoppas på fint väder. Kram

En heldag på landet

Idag har vi varit ute hos Joels pappa och hans fru, en heldag på landet. Det har varit jätte trevligt och Saga har mått som en liten princessa. Nu är det skönt att regnet är borta så man kan börja vara ute lite igen:) Det är Joels sista semestervecka så det gäller att passa på.

Söt dotter i bilbarnstol

Andra söta dottern i bilbarnstolen

Elin är troligtvis också mjölkprotein allergisk, just nu håller jag på att göra mig själv mjölkfri då jag ammar. Snart en vecka nu och jag har redan märkt resultat. Hon sover betydligt mer både på dagarna och på nätterna vilket är skönt. Hennes utslag i ansiktet och på kroppen har minskats och hon har inte lika mycket kolik. Det ska bli väldigt intressant att se vad som händer framöver, då det tar ca två veckor till innan all mjölprotein är bort från min kropp. Tycker det går bra än så länge.........., känner mig mycket motiverad av att Elin är betydligt lugnare och framförallt gladare.

Glad nakenfis

Joels nya roll som lekfarbror

Saga har slutat med blöjan på dagarna potträningen går som en dans, är så stolt så. Blöjan är på på natten och vid nummer 2, men det tar vi längre fram, när hon ber om det eller när vi märker att hon är redo.

Snart är det dags för min 30 års fest ska bli kul med kalas då jag inte har firats ännu av familjen och vännerna. Lite tips på födelsedagspresenter. Presentkort på Ikano, make up store, massage, fotvård. Ny kamera, kläder, trosor, väskor blir glad för allt, kul när någon annan handlar något fint åt en.

Juli

Tiden går fort nu är det redan juli och joel har endast semester två veckor till.............., är verkligen underbart att vara tillsammans alla fyra. Elin har blivit tre veckor, känns också konstigt. Hon har haft väldigt ont i magen, kolik men nu är hon bättre tacka vet jag minform, världens skillnad. Vi försöker få ordning på nätterna också.............., då ska man sova och inte vara vaken och leka. Våran lilla tjej sover inte mycket på dagarna, hon små sover tjugo minuter här och där för att sen vara vaken en timme eller två då oftast glad och nöjd............, Jag som trodde att nyfödda bebisar skulle sova mycket?


Matar lilla syster



Första badet i badbaljan

Saga hjälper till............Elin är tydligen väldigt smutsig...............

Saga verkar tycka mycket om sin syster däremot har hon börjat trotsa väldigt mycket nej, nej till allt eller jag vill inte. Saga skriker väldigt högt när hon inte får som hon vill, gnäller och protesterar mycket högt. Vet inte om det är en reaktion på Elin men enligt Saga verkar all uppmärksamhet  vara bra uppmärksamhet. Det är bara att ta ett djupt andetag och inte bli en trotsig tvååring själv........., vilket är mycket svårt ibland:)

Saga bus..........
Saga tre veckor inte helt olik lillasyster Elin

Elin snart tre veckor gammal

Skönt att värmen försvann om jag nu ska våga skriva så, men det är inte så mysigt att amma när man dryper svett. 
 
Idag har vi varit ute hos johanna och ätit gott Saga har lekt med sin älskade Melwin. Hoppas jag kommer att träffa Josefin med familj på tisdag, vi ska ta kort i Gamla linköping och kanske ha en dag i valla tillsammans.

Kram

RSS 2.0