Sportlovsvecka

Veckan började toppen, klarade tentan känns gött. År stolt över mig själv. Nu har jag ca två veckors jobb kvar på examenarbetet, få det behandlat sedan är jag klar. Har inget städjobb i veckan känns okej, har passat på att umågås med små syrrorna och syskonbarnen. Vi var hemma hos josefin i måndags och det var jätte trevligt:)

Vi sover bättre på nätterna Saga vaknar inte förrän vid fem, då vill hon upp men det är bättre än mitt på natten:)
Inatt vaknade jag av att joel låg brevid mig och kved av smärta, han hade jätte ont i ryggen. Har fått tid hos kiropraktor i morgon kväll, hoppas dem kan hjälpa honom. Det gör ont att både sitta, ligga och gå......, men vi vänta och se.


Saga har fått vara hemma idag med mig, Frida kom förbi på förmiddagen och vi hade trevligt tillsammans, hon blev klippt och umgicks lite med SAGA länge sedan vi lekte tillsammans. Jag fick ett jättegulligt kort av hennen:) gjorde mig glad.

Nu  väntar jag på lite böcker från universitets biblioteket och hoppas jag kan komma igång redan i morgon med examenarbetet jag är laddad:)

Graviditeten går bra, har inte lika ont i fogarna på dagarn nästan värst på morgonen efter jag sovit är i v 26 nu snart är det dags......, känner mig stor och tung nu vi får se hur jag ser ut i maj.....

Sista bilden på SAGA i magen




kramar

Helgen är slut!!

Vi blev till sist friska från influensan......, trodde det aldrig. Veckan som varit har känts tung, varit trött. Inte jobbat på ett tag och kände mig lite extra trött i början av veckan. Influensan kändes av, men SAGA har storm trivits på DAGIS så det känns bra.


Saga äter nonstopp som hon fått av farmor med posten.

Vi har lite sömnproblem hemma hos oss just nu. Saga har svårt att somna om när hon vaknar upp under natten kan ta upp till två timmar. Jobbigt......., blir lite stressigt. Vi hade barnfritt i lördags, storasyster Jenny fick höra på SAGA hela dagen och vara vaken med henne på natten. Jag och Joel hade det gott tillsammans det var riktigt skönt att sakna lilltjejen.

Jag har varit på bio idag och såg Bröllopsduellen den var bra en riktig tjejfilm, måste på bio snar igen nästan det ända nöjet man kan ha som gravid:)

Har troligtvis inte jobb veckan som kommer, det ska bli skönt ska jobba med uppsatsen och ha SAGA lite mindre på dagis.

kram

Tentadags

Har börjat med min hemtentamen, fick tillgång till den i tisdags, två stora frågor och all litteratur från kursen ska användas. Satt på biblioteket en stund i går men min hosta och rinnande näsa gjorde det lite obekvämt för de övriga besökarna:( Skulle vara bra att sitta hemma och plugga i stället behöver skriva en del på datorn och så, vi får se studiero finns absolut inte här hemma.

Joel värkar slippa influensan i alla fall, han är endast förkyld och tur det. Saga är fortfarande sjuk, feber i natt och 83,3 nu på morgonen, hennes humör är inte det bästa men hon har inte ätit eller sovit speciellt bra i en hel vecka nu, synd om henne men samtidigt blir det tyvärr lite tröttsamt. Hon orkar inget, vill inget, gråter och gnäller det är inte lätt att vara liten och sjuk......, Hon har blivit lite mammig de sista dagarn då jag blivet friskare. Hoppas min lilla tjej blir feberfri och sitt gamla glada jag, det behöver vi alla tre.


sjuk saga lever på glass.....

kram ser fram emot helgen hoppas vi alla är friska.

influensan

Då har familjen Silfverstråle drabbats av influensan.........jätte tråkigt. Det passar väll aldrig att vara sjuk men just nu passade det verkligen inte. Vi hade en jätte rolig 30 år fest att gå på i lördags, sket sig. Jag hade fått lite extra jobb tors, fred den här veckan men det sket sig. Nästa vecka kan jag inte jobba pga. tentan, hoppas nu på att jag kommer känna mig frisk tills på tidsdag då jag ska börja, är bättre men har så fruktansvärt ont i halsen, känns tungt att andas. Hatar att sova när man är så täppt.

Saga är också sjuk, sov dåligt i natt och har hög feber lite mindre idag under dagen men nu hade hon lite över 39 och börjar bete sig hängigt. Hoppas hon sover bättre och att hon kan gå till förskolan nästa vecka annars måste joel ta vårda barn måste sätta tentan för i helvete...

Deppigt här hemma men tror på ljuset i tunneln man är ju inte sjuk för alltid..........

Kram

RSS 2.0