Liten uppdatering

Ibland flyger tiden fram..........., Elin växer för fullt hon börjar bli en egen liten person det märks. Henne största idol är storasyster Saga:) Känns att höste kom lite svårare för att gå upp vid kl sex - sju på morgonen då mina små troll vill gå upp:)

Vi har börjat ge Saga kost som innehåller mjölk nu i tre veckor och det går jätte bra hon anses nu vara botad. Hurra, Hurra. Saga är överlycklig över att få äta bullar och choklad som alla andra, men hon ifrågasätter det hela tiden. "får jag äta det här" "är det inte mjölk här i" "jag måste ha mjölkfri" Men har förklarat så bra man kan för en tvååring.


Bada i tunna det bästa Saga vet


Elin gillar inte att bada det gäller att vara snabb


Att gripa tag och leka med bitvänliga saker kan pågå i timmar:)


gröt provning var en succé


Saga åt glass.........., hon blev minst lika kladdig


kvällsmys med nybadade barn


Wilgot börjar bli stor här sitter han på bilen:)


Gullungen


Varje morgon har vi mys i sängen:) syskonkärlek

kram


Nya tider

veckan som gått har flygit fram som vanligt har jag tillbringat de flesta dagarna med min lillasyster Johanna, vi fick sällskap av Josefin en dag också:) Min övriga familj och jag inkluderad har alla tagit itu med vår övervikt och onyttiga levende. Vi motionerar och har koll på kalorierna lever som man ska och bör. Jag mår mycket bättre........., piggare och gladare. Idag samlades vi alla för att hedra Ella.........., hon fyller två i morgon. Mitt i allt passade vi på att räkna ut vad vi hittils gått ner tillsammans det blev 27kilo då började vi endast för en månad sen. Målet är att nå 100 kilo till jul så det gäller att dra sitt strå till stacken.




Elin älskar babygymet börjat flytta sig och äta på leksakerna:)

Tänker mycket på min systers lilla flicka just nu, så tugnt. Hon levde inuti men syster sparkade och hörde sin bror, mamma och pappa prata på utsidan. Vi längtade alla efter henne att hon skulle födas, så att hennes liv på utsidan kunde få börja. Livet ville sig annorlunda. Men Ella lever vidare........., hon är en del av sin mamma och pappa och sina två bröder.

Lite kort ifrån idag från minneslunden



RSS 2.0