Vändningsförsök

Hej, nyss hemkommen från ett lyckat vändningsförök:) Vi gjorde ett ultraljud kl halv två, passade på att fråga vilket kön bebisen hade, en FLICKA, Saga ska få en lillasyster och jag en dotter till. Känns helt overkligt, Joel blev väldigt chockad, han trodde hundra på en kille, men glädjen är självklart stor för honom också.

CTG kurvan såg bra ut och läkaren lyckades vända bebisen redan på första försöket, tog ca 3minuter av någon anledning finns det gott om plats, det negativa med detta är ju att bebisen kan få för sig att vända sig tillbaka, den har kanske ett favoritställe i magen. Det är bara vänta och se..........., ska till barnmorskan på tisdag och jag lär vell själv märka om den snurrar runt igen. Hoppas den stannar där den är och lägger fokus på att sjunka ner i bäckenet i stället.

Saga slutar dagis på onsdag, i morgon och så har vi avslutning på torsdag, känns jätte konstigt, men roligt också. Längtar till flickan i magen och det nya livet som tvåbarnsmamma till två flickor..............



Saga prövar nya bilbarnstolen

Kram

Äntligen är badrumet färdigt!!!!

I onsdags blev badrumet färdigt:) Känns jättebra att inte har folk springande här hemma och kunna duscha när man vill. Fint blev det men tid tog det 4veckor..............., inget badkar längre till min man och dotters stora sorg, men vi kommer inte att bo här för alltid i framtiden kommer det finnas ett badkar i vårat hem.



Har börjat boa lite för bebisen:) köpt vagga, bilbarnstol, sjal känns som den kommer allt närmare. Var hos barnmorskan igår hade jättebra blodtryck känns bra, misstänkte innnan att bebisen hade snurrat runt, jag hade rätt den ligger med benen i säte och huvud under vänster lunga stjärt nere vid den vänstra sidan. Känns konstigt, svårt att andas och obehagligt med sparkar i underlivet. Ligger i alla fall inte i säte, så det bör gå att vända runt bebisen........., det sker kanske av sig själv innan tisdag annars får bebisen hjälp av förlossningspersonalen på sjukhuset. Ska försöka ta en dag i taget, det blir som det blir. Jag har tyvärr inte kontroll över vad som kommer att hända men det har väll ingen kvinna som är gravid, det viktigaste är att få en frisk och levande bebis, att den kommer ut....., Vet mer på tisdag kväll hur det blir, planerat snitt eller väntan på förlossning. Uppgradering lovas.



Saga slutar dagis på Torsdag vi ska ha avslutning bjuda på glass och Saga har köpt en liten present till sina fröknar. Tycker mycket om barngruppen och personalen är kanske inte så nöjd med lokalen och fördelningen av åldersgruppen. Men Saga har stormtrivits och det är det absolut viktigaste:)

Sötast i världen:)

kram

Snart är det maj

Snart är det endast en månad kvar innnan bebis i magen är planerad att titta ut, vet av tidigare erfarenheter att det kan ta längre tid men hoppas självklart på kortare tid. Saga har börjat sova jättebra igen, nästan en hel vecka har hon sovit i sin säng..........istället för våran. Känns jätteskönt, mer plats och man sover bättre. Hon vaknar kanske tre gånger per natt, gråter till, säger något, men somnar om direkt har ofta glömt bort att jag varit uppe.

Saga leker bebis

Helgen har flytit på fort, vi har äntligen tvättat våran bil utvändigt och invändigt det var några månader sedan. Tyvärr tycker min man inte att det är så roligt så det skjuts på framtiden............., långt i framtiden. Men nu glänser bilen. Vi passade på att flytta Sagas bilbarnstol till bak i bilen det har gått bra, hon sitter där och sjunger.

Hittade en vagga igår kl sju på kvällen på blocket fanns att hämta i Ekängen Joel fick åka dit, känns jätte kul. Den är lite kantstött men det är inget lite vit lakfärg kan fixa till.

Hoppas på att vårat badrum blir klart den här veckan, eller rättare sagt tills på Tisdag. Det har gått ann att inte ha dusch hemma men det har varit jobbigare med all damm som sprider sig i lägenheten hela tiden. Det kommer bilder när de är klara:)

Veckan ska jag vara hemma och jobba med mitt examenarbete oavsätt om det är rörmokare, elektriker, snickare här....., trött på att bo i en kappsäck.

kram

Vår!!!!!

Känns underbart att våren är här, njöt av vädret hos min moster Mona i lördags, var toppen, vi fick god mat och fika. Hon bor så fint, väldigt stor tomt:) Saga och Melwin har aldrig lekt så bra tillsammans ute, de gick runt och var så söta tillsammans. Roligt att se. Under natten till Söndagen var Saga febervarm och hon sov väldigt länge till kl nio det händer aldrig hemma hos oss....., provade febern 39 och under dagen steg det till 40. Hon var helt slut, bara låg i soffan och vilade,  sov, ville inte äta och dricka. Men i morse var hon feberfri, jippi tänkte jag det blev inget mer, men vad fel jag hade..., mycket aktivitet i magen.., ingen matlust eller dryck hittillls fem st blöjor med innehåll som måste klassas som magenfluensa:( Ville min tjej skulle gå på dagis i morgon, var frisk, mycket sjukdom just nu hon var lite småfebrig och hostig i början av förra veckan. Hoppas hon vaknar upp i morgon, pigg, glad och med matlust då kanske hon får gå ändå........,



Så familjen silfverstråle har tyvärr missat två härliga vårdagar i solen, vi passade på att göra iordning det sista i vardagsrummet, nu är det klat. Några små kaktusar i fönstret sen är vi nöjda med det rummet.

kram

Påskhelg:)

Vad underbart att fint vårväder har kommit, utan solen hade jag blivit helt knäckt. Min dotter sover väldigt dåligt just nu, tror hon lider av nattskräck, vaknar flera gånger per natt och är väldigt ledsen och upprörd. De senaste två nätterna har varit relativt lugna, hon har sovit brevid sin pappa och jag har mer eller mindre känt mig medvetslös när jag sover, så trött. Igår blev det en tidig kväll för mig halv nio och vaknade nu vid sju. Känner mig piggare än på länge,skönt hoppas känslan håller i sig hela dagen.
Leker att vårat lilla syskon har kommit:)

På lördag går jag in i vecka 34, helt sjukt snart är bebisen här. Konstigt att det kan kännas lika overkligt andra gången. LÄNGTAR......,

v33


Har träffat mina syskon och syskonbarn ganska mycket sista tiden, varit jätte roligt våra små barn trivs så bra tillsammans. De blir den nya barngruppen nu när SAGA ska sluta dagis 1maj. Sagas stor idoler är ju henne äldre kusiner Felicia och Matilda.



Saga

Thindra

Tjejfest hos mamma 3/4,  passade på att ta kort tillsamman med mina syrror. En mycket trevlig kväll, gick till L`orient och tittade på min kille som spelade där med sitt band. Vi gick strax efter de började, inte för att det var dåligt men klockan hade blivit mycket, och bebisen i magen tyckte det var lite för högt:) Det jag hörde var bra. Han spelar igen den 25 april på strandgatan 2, skulle vara roligt att se...............

Josefin och jag

Jenny och jag

Johanna och jag

Badrumet är fortfarande under renovering, vi har toalett i kopplad men det är som att sittta i en bunker, hoppas den blir klar till nästa helg. Skulle vara så skönt.

kram

RSS 2.0