Äntligen är badrumet färdigt!!!!

I onsdags blev badrumet färdigt:) Känns jättebra att inte har folk springande här hemma och kunna duscha när man vill. Fint blev det men tid tog det 4veckor..............., inget badkar längre till min man och dotters stora sorg, men vi kommer inte att bo här för alltid i framtiden kommer det finnas ett badkar i vårat hem.



Har börjat boa lite för bebisen:) köpt vagga, bilbarnstol, sjal känns som den kommer allt närmare. Var hos barnmorskan igår hade jättebra blodtryck känns bra, misstänkte innnan att bebisen hade snurrat runt, jag hade rätt den ligger med benen i säte och huvud under vänster lunga stjärt nere vid den vänstra sidan. Känns konstigt, svårt att andas och obehagligt med sparkar i underlivet. Ligger i alla fall inte i säte, så det bör gå att vända runt bebisen........., det sker kanske av sig själv innan tisdag annars får bebisen hjälp av förlossningspersonalen på sjukhuset. Ska försöka ta en dag i taget, det blir som det blir. Jag har tyvärr inte kontroll över vad som kommer att hända men det har väll ingen kvinna som är gravid, det viktigaste är att få en frisk och levande bebis, att den kommer ut....., Vet mer på tisdag kväll hur det blir, planerat snitt eller väntan på förlossning. Uppgradering lovas.



Saga slutar dagis på Torsdag vi ska ha avslutning bjuda på glass och Saga har köpt en liten present till sina fröknar. Tycker mycket om barngruppen och personalen är kanske inte så nöjd med lokalen och fördelningen av åldersgruppen. Men Saga har stormtrivits och det är det absolut viktigaste:)

Sötast i världen:)

kram

Kommentarer
Postat av: jojsan

vilket fint badrum=)

busig bebis där inne han har nog bråttom ut hihi.

vaggen var jättesöt är lika stor som min ser det ut som i alla fall.

kramar

2009-04-24 @ 20:55:37
Postat av: jennny

Det vart jätte snyggt. Jag valde dom svart glasögonen.

2009-04-24 @ 22:20:07
Postat av: Jessan & Milo

Så fint ni har fått det, äntligen klart :)

Söt vagga, o söt dotter :)

Hoppas de kan hjälpa bebben o vända sig, busunge!

kramar!

2009-04-26 @ 09:56:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0