Hälsat på i Linghem

Skönt med helg, tyvärr vaknade Saga jätte tidigt i lördags kl 3 och vred och vände sig oroligt till 6 då joel gick upp med henne. Jag sov vidare till halv nio, det behövdes.

Vi åkte till min syster Johanna hennes man och Melwin och Wilgot, jag klippte de stora killarna i familjen och sen åt vi jätte god mat. Våra stora barn leker så otroligt bra tillsammans de hade verkligen jätte roligt och det är roligt att titta på dem när de leker. Både Joel och jag fick mysa med Wilgot som var en sovande bebis hela tiden medan vi var där, grymtade lite pga magont.



Åkte hem ganska tidigt vi var trötta alla tre i familjen, kom i säng tidigt i går och Saga sov bättre i dag till halv åtta, helt godkänt.

Ska städa och tvätta nu på morgonen, mindre roligt men skönt när det är gjort.


kram

Graviditetskrämpor

Hade helt och hållet glömt bort hur ont foglossning var......, hoppas det lugnar ner sig eller upphör helt som det gjorde när jag väntade Saga framåt slutet. Tar på psyket att ha lite småont hela tiden, sover dåligt pga. att det gör ont att vända sig.
Saga är väldigt närgången på nätterna ligger och håller om mig, nära, nära underlättar inte heller sömnen. Ser fram emot helgen nu när man går upp kl sex för att åka och jobba några timmmar:)

Det har aldrig varit några problem att lämna Saga på dagis bara att få med henne hem, då blir det gråt och skrik, känns lite små frustrerande, jag längtar efter henne hela dagen och hon vill inte ens följa med hem......., min dotter älskar dagis.


Älskar sin nya borrmaskin

Trött tjej, dags att gå och lägga sig


Nu har jag äntligen bestämt mig...., det blir en blogg:)

Mycket har hänt sen sist, en kort resume; Jag klarade av praktiken det var roligt och gick bra, skolan är slut men jag har inte riktigt hunnnit klart med examenarbetet man det ska bli klart innnan sommaren kommer. Livet har flytit på nästan som vanligt en sak är annorlunda vi väntar liten:) Ett till barn ett syskon till SAGA, är i v 22 och beräknad nedkomst är i slutet av maj. Det känns jätte roligt, speciellt efter att min lillasyster fick sin efterlängtade Wilgot, det ser så härligt ut:.




Saga gosar med nya kusinen Wilgot

Lite graviditets krämpor som sammandragningar och foglossning vid ansträgning, börjar lära mig vad jag bör undervika. Jobbar lite extra som städare just nu i väntan på bebis, sen blir det föräldrarledigt och förhoppningsvis lärarjobb efter det, men vi tar en dag i taget. Har kommit på att det inte lönar sig att oroa sig för pengar, tid, sysselsättning ingen vet vad framtiden visar, därför är det bäst att vara närvarande här och nu medan man lever och har det gott.

Vi hade en underbar nyårshelg tillsammans med mina syrror deras män och barnen, tyvärr fick johanna och Emil åka hem...., slempropp och lite värkar gjorde dem lite oroliga för att föda mitt i urskogen........Melwin stannade och jag fick vara hans extra mamma det var jättemysigt min syster och hennes man har verkligen en toppen son ett riktigt charmtroll. Jag fick kramar och gos och uppmärksamhet i två hela dagar från honom annars är det bra mamma och pappa som gäller förutom SAGA förstås.

Gott nytt år!!!!




Kusinerna Melwin, Saga och Thindra

Saga har hunnit fylla två år den 12 januari och har firats av joels familj och min familj och på dagis och av mamma och pappa:) Det har varit jätte lyckat och hon har fått många fina presenter.

kalas med farmor och Paul och Julia

Födelsedags morgon

Nya molly böcker



kalas med mormor, morfar, mostrar, kusiner, morbröder huset fullt 15 personer

slappar med pappa.)

RSS 2.0