Lek i skogen

I söndags var det klippardag, klippte syrrans kille och Melwin. Han var jätte duktig och blev jätte fin. Jag klippte även tre söta tjejer som också bor i Linghem. Efter det var klart fick jag god lunch hos Johanna. Hade med mig hela familjen till Linghem och vi tillbringade eftermiddagen i skogen. Våra stora barn 3 och 2,5 sprang nästan 3km, vi vuxna han nästan inte med. Det var jätte trevligt, roligt gav verkligen mersmak.







I måndags lekte jag med Johanna igen och den här gången var Josefin och hennes två söta flickor ocskå med. Vi var ute på eftermiddagen vilket var jätte roligt.

Har börjat utnyttja öppna förskolan vilket visat sig vara en succe. Idag var det träff  valla skogen mellan halv tio till tolv. Vi var med, det var många barn och föräldrar. Grillades korv och plockades blåbär. När vi kom  hem gjorde jag lunch sen gav vi oss ut igen. Kände för att motionera, det blev en svettig tur i skogen då jag gick vilse. Men vi kom ut ur skogen och hem igen:)







Imorgon blir det öppna förskolan på förmiddagen och kanske stan på eftermiddagen, ska hämta Elins mat på apoteket.

trött mamma
kram

Två års trots



Saga kan ibland inte motstå frestelsen att också få leka bebis:) Vilket oftast inte gör något men ibland önskar nog lillasyster att hon fick vara ifred. Oftast ska det pussas och hållas, vilket Elin inte är jätteförtjust i. Men det är bara att hon vänjer sig de kommer hålla ihop för alltid.


Jag har lekt med lillasyster Johanna med familj varje dag den här veckan:) Vilket gått bra vi tröttnar inte på varandra och våra barn älskar varandra. Idag sover Joel borta och han blir borta hela dagen i morgon också ska hjälpa Fredrik att fixa lite i nya huset. Han saknas redan.............., det blir lite mycket med barnen ibland och Saga har börjat trotsa riktigt mycket. Men det är bara att bita ihop........., han måste ju få vara ledig från sina tjejer ibland.

Tycker det är så jobbigt med trots........., att behöva bli arg och tillrättavisa Saga hela tiden. Varför lyssnar hon inte..............., det är bråk om allt. Hoppas det lägger sig snart, hatar att vara en arg mamma:(

kram


Morgonpigg SAGA

Tyvärr har min morgonpigga unge blivit ännu morgonpiggare, hon vill upp kl sex................., tycker det är aldeles för tidigt då jag är uppe tre gånger per natt och har hand om Elin. Men hon ska upp......., till varje pris. Vet inte om hon vaknar av att joel ska till jobbet, eller att jag är uppe och gör mat till Elin. I vilket fall så är det inte  kul:( Jag vägrar gå upp innan kl sju så SAGA är missnöjd, vilket hörs.


Veckan har flytit på bra, följde med johanna och hälsade på en kompis till henne i Måndags vilket var jätte trevligt. Vill  verkligen ses igen.

Nya livet känns i kroppen, motion dör ju ingen  av men det gör kroppen trött och mör. Något positivt är att jag sover riktigt gott.

Idag ska jag hem till Johanna och leka vilket ska bli jätte kul

kram

Måndag

Joel har nu använt upp sina sista pappadagar för Elin, det har varit jätteskönt att han varit hemma med oss flickor. Elin har blivit en riktig pappa gris. Joel har passat på att kela och mysa med henne vilket går betydligt bättre nu när hon äter endast mat med flaskan.


Joel och Elin sover


Elin i sin vagga inför läggdags

Lite bilder från de nya sovrummet och lekrummet






Sprang 2,5km idag utan att stanna inte illa för någon som har ca 30kilo övervikt............., undera hur lätt det kommer att kännas när kilorna börjar trilla av.

kram

Helg

Igår hade vi en underbar dag i Borensberg. Jag badade för fullt med Saga medan Joel läste bok i skuggan och myste med Elin. Med oss hem hade vi Matilda, det var verkligen jätteroligt att ha henne här. Väldigt länge sedan..........., hon är så go med Saga en toppen kusin. Vi grillade på kvällen sen såg vi film och åt lite gott. På morgonen vart det guitarr lektion.













Joel och jag har lyckats samla på oss ett skräprum, vi bor ju i en fyra och kände att nu var det dags att utnyttja alla rummen. Tack vare våra underbara föräldrar kunde vi ha barnvakt åt våra två flickor. Saga åket med morfar och morbror jimmy till Busfabriken, sen fick hon sova över tillsammans med kusinen Melwin. Jag åket dit och lämnade lite sovgrejer och hon var helt sprallig, överlycklig över övernattningen, hi, hi. Hon älskar verkligen sin morfar. Min kära mamma tog hand om Elin i fem timmar och det hade gått bra. Hon fick känna på vår lilla tjejs humör, skrika kan hon, som tur är blir hon lugn relativt fort och hon kan vara väldigt glad också.

Joel och jag har röjt och fått i ordning, lite kvar tills i morgon bitti, hoppas Saga blir glad över sitt nya lekrum.

kram

Bröstmjölk?

Min bröstmjölk har tagit slut............, haft jättemycket Elin har gått upp nästan 2kg sen hon föddes med att endast äta på mig. Men sista dagarna har det inte fungerat, som tur är har jag mjölkfri moderskapsersättning. Nu har Elin i två dagar endast velat ha flaskan. Hon gråter vid bröstet och blir arg och frustrerad. Så idag är det slutammat, inte för att jag vill............, men vad ska man göra när kroppen vill. Känner mig lite ledsen och nedstämd över detta hade gäran fortsatt några månader till. Man får vara glad över att man kunnat amma iöver huvud taget.........., det finns faktiskt vissa som inte kan det. Vända det negativa till något positivt..........., nu blir ju Joel mer delaktig i Elins liv då det just nu mest kretsar kring mat:)

Idag har jag haft en underbar dag, den bara flög fram. Vi har badat i Tinnis tillsammans med Josefin och hennes flickor och Johanna och hennes pojkar. Melwin och Saga var för gulliga tillsammans, han ser redan efter henne Kommer vara bra att hon har honom som beskyddare i framtiden.

Joel och jag har precis sett på film......, Joel uttryckte att det skulle nog vara kul med en grabb............, kanske värt att göra ett tredje försök någon gång i framtiden. Det är kanske inte helt färdigt ändå. Han trodde inte heller att det blev så mycket jobbigare med tre barn mot två.

Imorgon blir det bada av igen..........., joel är ledig från jobbet fredag och måndag nästa vecka passa på och mysa tillsamman extra mycket nu i några dagar.

kram


stockholmsresa


Söta Thindra

Kusinerna har gömt sig........, här sitter de tilsammans.

småttingarna sover

I onsdags var jag hemma hos min mamma med barnen och Josefin kom förbi med sina söta flickor, de lekte en del.

Torsdag till fredag bodde joel, jag och Elin på hotell i Stockholm tillsammans med Johanna och Emil. Vi  gick på Gröna Lund........., en tripp vi alla kunde varit utan. För mycket folk, det gick inte att åka något, köerna var alldeles för långa. Men vi  hade en toppen resa ändå. Elin var världens snällast bebis..........., hon märktes knappast. Sov och sov både i vagnen och i bilen. Roligast på resan var bilfärden till Stockholm och när vi körde runt som dårar i Stockholms Ciyt..........., tur att man har nära till Skratt och att vi alla hade humöret på topp............, det behövdes då vi fastnade i en och annan flaskhals innne i Stockholm.


Joel och Elin på hotellrummet

Ska ut och äta en bit mat

Johanna får en kärlekspuss

Syrran och jag
Elin Sover i hotellsängen

Saga sov hos sin moster Jenny och det hade gått bra..........., min kära mamma passade henne en stund under fredagen då Jenny skulle gå ut med sina tjejkompisar. Min kära dotter är väldigt bestämd och tror hon bestämmer allt och vill alltid vara i centrum. Hon har väldigt svårt att dela med sig både av tid, uppmärksamhet och saker, en typisk tvååring med andra ord.

Pengarna har verkligen sinat den här månaden redan..........., inte bra. Det har varit alldeles för roligt att handla barnkläder till Elin och Saga på rean så klart men det blir en del när man slår ihop allt. Nu för det snåla livet ta vid, ska gå ner i vikt kommer någ tvinga mig att bli mer ekonomisk.

Idag blir det en hemma dag med tvätt och städning måste ju också göras......................., kram på er.

Krokodil på land


RSS 2.0