Juli

Tiden går fort nu är det redan juli och joel har endast semester två veckor till.............., är verkligen underbart att vara tillsammans alla fyra. Elin har blivit tre veckor, känns också konstigt. Hon har haft väldigt ont i magen, kolik men nu är hon bättre tacka vet jag minform, världens skillnad. Vi försöker få ordning på nätterna också.............., då ska man sova och inte vara vaken och leka. Våran lilla tjej sover inte mycket på dagarna, hon små sover tjugo minuter här och där för att sen vara vaken en timme eller två då oftast glad och nöjd............, Jag som trodde att nyfödda bebisar skulle sova mycket?


Matar lilla syster



Första badet i badbaljan

Saga hjälper till............Elin är tydligen väldigt smutsig...............

Saga verkar tycka mycket om sin syster däremot har hon börjat trotsa väldigt mycket nej, nej till allt eller jag vill inte. Saga skriker väldigt högt när hon inte får som hon vill, gnäller och protesterar mycket högt. Vet inte om det är en reaktion på Elin men enligt Saga verkar all uppmärksamhet  vara bra uppmärksamhet. Det är bara att ta ett djupt andetag och inte bli en trotsig tvååring själv........., vilket är mycket svårt ibland:)

Saga bus..........
Saga tre veckor inte helt olik lillasyster Elin

Elin snart tre veckor gammal

Skönt att värmen försvann om jag nu ska våga skriva så, men det är inte så mysigt att amma när man dryper svett. 
 
Idag har vi varit ute hos johanna och ätit gott Saga har lekt med sin älskade Melwin. Hoppas jag kommer att träffa Josefin med familj på tisdag, vi ska ta kort i Gamla linköping och kanske ha en dag i valla tillsammans.

Kram

Kommentarer
Postat av: johanna

så fina kort ja tycker de är lite lika men ändå olika hoppas elin mår bättre snart tycker synd om henne och er.

KRAMAR

2009-07-10 @ 22:23:15
Postat av: Jessan & Milo

Hej på dej!

Vad Elin växer o blir stror, tiden går fort.

Så söta tjejjer ni har :)

Det där med vaket barn det vet ja mkt om :) Välkommen i klubben, skönt att magen är bättre på henne, läste även inlägget efter..hoppas det går bra för dej med maten oxå.

I den rosa bodyn är Elin väldigt lik storasyster :)

Kram på dej

2009-07-15 @ 14:23:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0