JOBBAR

Har arbetat sen i tisdags, heltid första gången på två och ett halvt år, är så trött. Åker runt och storstädar hemma hos "rika" som inte vill göra veckostädning själv, är ganska okej får pengar i alla fall. Tentan i Måndags kändes bra hoppas hoppas den satte sig denna gång, skulle vara så jävla skönt.

Saga verkar trivas på dagis inga problem vid lämning, men tydligen är hon lite gnällig och ledsen efter lunch misstänker att hon är trött, hon har nästan varit i koma på eftermiddagarna, som korten kommer att visa. Hon ska troligtvis sova två gånger på dagis innan och efter lunch då kanske hon blir piggare och gladare:)

Hennes mage har givit upp fullständigt, måste söka läkare känner jag det är ju tydligt att det är något hon inte tål, frågan är vad? Jobbigt, många blöjor och röd liten rumpa på lillan.

Joel har börjat spana lite väl mycket på bebisar sista tiden, tror bebissuget är starkt hos min man, smittar av sig Hi HI:)

Fyllde 29 år i går åt god mat och drack favorit rödvinet, mycket trevlig kväll.

I helgen cycklar min pappa vättenrundan, vi ska hela familjen dit och heja på honom och sedan förlja med till hans kusin och grilla ska blir jätte kul, pappa kämpar på men det är inte lätt, när hjärtat blöder. Tycker han är stark och modig men han har väll inget val, tror att han kommer vakna upp och må lite bättre en dag fram över men till dess är det bara att vänta!!!!!! Sorg tar tid, saknaden är stor hans liv är så fruktansvärt annorlunda, kan inte ens föreställa mig hur många tankar som flyger runt i hans huvud om kvällarna.

Tror min lilla mamma också har det tufft i sin lilla etta, ätt hon tänker på pappa och hur annorlunda hennes liv nu är, ibland upplever jag det som om hon känner för mcyket skuld, men det är väll lätt att göra det när man är de som vill gå och lämna det man delat med någon i trettio år. Skilsmässa är tufft fast du är vuxen!!!!!!











Kommentarer
Postat av: jojsan

hihi vilka fina bilder hihi.

Ja vi får stötta våra föräldrar s gott det går.

kramar johanna

2008-06-13 @ 14:30:58
Postat av: Mette

Vilken gosig tjej!!!Ska bli kul att träffa er allihop på lördag kväll. Båda era föräldrar kan vara stolta över att de har så otroligt omtänksamma barn med familjer. Ta hand om er

kramar Mette & Kenneth

2008-06-13 @ 20:53:07
Postat av: jessan

Grattis!

Hörde att du klarade tentan..måste va en lättnad å kännas underbart! Grattis å grattis i efterskott mä ja : ) Kramar!

2008-06-13 @ 22:45:04
Postat av: Louice

Gud vad söt hon är lilla Saga =)

2008-06-24 @ 13:56:14
URL: http://keelone.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0