BF i morgon

Som tur är går tiden fort just nu, längtar jätte mycket efter Elin men vet att snart är hon här, en graviditet tar ju som tur är slut förr eller senare. Om två veckor är hon är absolut, men självklart hoppas jag att  hon kommer innan. Vi var på tivoli med Saga gick inte så jättebra men förväntansfull var hon innan......., de åkte iväg.


Sista två veckorna har jag varit väldigt kvällstrött, somnat vid åtta, nio. Haft förvärkar ungefär varannan natt   som varat en timme eller två, sen somnar jag som tur är. Om det är på riktigt kan man ju inte somna om:) Det är bara att vänta fast det känns ju inte roligt direkt.



På fredag ska joel spela på  hamnfesten kl halv tolv, han ska tillbringa kvällen ner vid hamnen med kompisarna, det ska nog gå bra, Saga somna tidigt som tur är. Joel har varit den som lagt Saga nästan varje kväll de senaste två veckorna det har gjort henne väldigt pappig, vilket är lite nytt. Saknar och längtar efter honom hela dagarna.




det är renovering av badrum i hela våran fastighet det innebär ett evigt borrande hela dagarna, vilket är lite påfrestande. Saga löser det genom att ha på sig hörlurar.


kram Jessika


Kommentarer
Postat av: jennny

Ja man får komma på sina knepp för att inte vlija höra borrande. Hoppas att du inte får vänta i två veckor. Kram

2009-05-28 @ 15:02:54
Postat av: anette

Vad söt hon är Saga.Hoppas nu att du slipper vänta två veckor på Elin

Kram

2009-05-28 @ 20:51:32
Postat av: Joel

hoppas elin väntar till efter fredag så vi kan spela på hamnfesten :-) sen får hon gärna komma. tycker så synd om saga när vi åkte berg- och dalbanan. hon blev jätteledsen där uppe..

2009-05-28 @ 21:04:22
Postat av: johanna

hon äer så söt och rolig saga.

Hoppas verkligen elin vill titta ut nu hon är verkligen vräkt nu.

Tack för idag kramar

2009-05-30 @ 19:37:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0